Matematik

Bestemmelse af koordinaterne til vinkelspidser i trekant

02. maj 2012 af julle725 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle,

Jeg sidder med opgaven der lyder:

Siderne i en trekant ligger på linjerne med ligningerne:                                                                                                                    m1 : x - y = 9                                                                                                                                                                                               m2 : 13x + 7y + 43 = 0                                                                                                                                                                                 m3 : 9y + x = 39 .

Bestem koordinaterne til trekantens vinkelspidser.

 

Kan i måske hjælpe med at finde formlen jeg skal bruge?

Hilsen Julie

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Find skæringspunktet mellem linierne m1 og m2 , mellem linierne m1 og m3, og mellem linierne m2 og m3 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2012 af peter lind

Du skal finde skæringen mellem linjerne. Indtegn evt. linjerne i et koordinatsystem for at få overblik


Skriv et svar til: Bestemmelse af koordinaterne til vinkelspidser i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.