Matematik

Bestem integralet

04. maj 2012 af Problem (Slettet)

Hej alle..

Jeg sidder og forbereder mig til matematik prøve, men er stødt ind i et problem..

Jeg skal bestemme integralet for nedenstående udtryk... jeg håber at der er nogle som vil hjælpe mig!! Tak :-)

01 (5x4 * ex^5+1) dx.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt substitutionen t = x5 + 1 , dt = 5·x4 dx .


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2012 af peter lind

brug substitution t = x5+1     dt= 5*x4dx


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.