Matematik
En funktion er bestemt ved f(x)=-6x^2+6x
Hej er der nogen der kan hjælpe?
Jeg har denne opgave som jeg bare ikke kan løse.
Opgave 4:
En funktion f er bestemt ved f(x)=-6x2+6x
Bestem integralet ∫01 f(x)dx, og giv en geometrisk fortolkning af resultatet.
ved ikke hvordan man bestemmer integralet og hvad er den geometriske fortolkning håber i kan hjælpe :)
Svar #1
11. maj 2012 af nielsenHTX
brug at ∫axndx=(axn+1)/ (n+1) hvor a er en konstant.
Det skal du bruge på hvert led.
integralet er arealet under grafen
Svar #3
11. maj 2012 af Markvard (Slettet)
kan det passe at det er
∫10 -6x2 dx = (6x2+1) / (2+1) = ?
Og er det så bare første svar?
Svar #7
11. maj 2012 af Markvard (Slettet)
Vent siger du at 102 + 112 + 122 = 132 + 142 er resultatet?
Svar #8
11. maj 2012 af Krabasken (Slettet)
Tag dig ikke af denne halvhjerne Yes me, der blot forsøger at forvirre andre med sine dumme indlæg ;-)
Svar #9
11. maj 2012 af YesMe (Slettet)
Hvad for noget??? Det var jo ikke min hensigt til at sige, at det er resultatet - da det blot er min 'signature'.
#8
Hvorfor kan jeg læse dit indlæg?
Svar #10
11. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)
#9
Du må vel efterhånden have fundet ud af, at folk ikke ser noget interessant i sådan en hjernedød signatur. Den skaber jo mere forvirring end den gør gavn, som det fremgår af #7. Hvis du laver den om eller helt fjerner den, vil den automatisk blive ændret i alle dine indlæg.
Du kan sikkert læse, fordi du nok er lidt ældre end din forvirrede profil giver indtryk af.
Svar #12
13. maj 2012 af Markvard (Slettet)
Var godt klar over den ikke passede men ja det forvirrede mig skam lidt :)
Svar #13
13. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)
#12
Jammen, det er da korrekt, hvad der stod i den signatur (se #7), det havde bare intet med denne opgave at gøre.
Skriv et svar til: En funktion er bestemt ved f(x)=-6x^2+6x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
