Matematik

Integral.. :O

12. maj 2012 af Rasmussene (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har fået denne opgave:

Se vedhæftet

og jeg er helt lost!! 

 

hjælp modtages meget meget gerne, tak :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2012 af mathon

    for a,x ∈R+

                            ∫ √(x)dx = (2/3)·x·√(x)

                            ∫ (1/x)dx = ln(x)

                            ∫ (ax)dx = (1/ln(a)) · ax

 


Svar #2
12. maj 2012 af Rasmussene (Slettet)

tak,

 

er det

2*(2/3)*x√(x)+ln(x)+1/ln(3))*3^x???


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Nej.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2012 af mathon

 

                          ∫ (4√(x) + (1/x) + 3x)dx = (8/3)x·√(x) + ln(x) + (1/ln(3)

  ½2 (4√(x) + (1/x) + 3x)dx = (8/3)·2·√(2) + ln(2) + (1/ln(3))·32 - ((8/3)·(1/2)·√(1/2) + ln(1/2) + (1/ln(3))·31/2) =

                                             (8/3)·23/2 + ln(2) + 9/(ln(3)) - (4/3)·2-1/2 + ln(2) - (1/ln(3)·31/2 =

                                              (4/3)·(25/2 - 2-1/2) + ln(4) + (9 - 31/2)/ln(3) ≈ 14,6015


Skriv et svar til: Integral.. :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.