Matematik

Integralregning - Stamfunktion opgave?

13. maj 2012 af Chewbacka (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg forstår ikke helt opgaven, nogle der kan hjælpe mig og vide hvordan man udregner den?

 

 

Antag, at G er en stamfunktion til g, og at

     G(2) = 4   og   g(2) = -3

Hvad er ligningen for den tangent, der tangerer grafen for G i punktet med førstekoordinaten 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2012 af peter lind

Tangenten har hældningen g(2) = -3 og går gennem punktet (2, G(2) ) = (2, 4)


Skriv et svar til: Integralregning - Stamfunktion opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.