Matematik

matematik .... andengradsligning!

13. maj 2012 af fnukket (Slettet)

vil i ikke være søde at hjælpe!! 

 

jeg sidder med opgaven løs andengradsligningen x2-4x+3=0 

 

hjælp tak! 

 

OG.... 

et andengradpolynomium f er givet ved 

f(x)=ax2+bx+c


Tegn en mulig graf for f, når a<0,c<0 og diskriminanten d er positiv ??????

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Brug løsningsformelen, den står i din matematikbog


Svar #2
13. maj 2012 af fnukket (Slettet)

kan du hjælpe med den anden så? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Hvis du har et konkret spørgsmål så kan jeg måske


Svar #4
13. maj 2012 af fnukket (Slettet)

et andengradpolynomium f er givet ved

f(x)=ax2+bx+c


Tegn en mulig graf for f, når a<0,c<0 og diskriminanten d er positiv ??????


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2012 af MSN6079 (Slettet)

en nedadvendte parabel med to skæringspunkter på x-aksen, og derefter et skæringspunkt på y-aksen med koordinatsæt (0;c)


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Der er ikke noget konkret spørgsmål. Hvor meget har du selv gjort ud af opgaven?

a<0 medfører at parabelins ben vender nedad

c<0 medfører at parabelen skærer y-aksen under x-aksen

d>0 betyder at parabelen skærer x-aksen 2 steder


Skriv et svar til: matematik .... andengradsligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.