Matematik

Hvordan man Minusser 70% fra 1153

15. maj 2012 af Emil Arvid Olsen (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

 

Jeg har en opgave hvor jeg skal finde ud af hvor meget 70% af 1153 er, men hvordan kan jeg regne det ud, hvor jeg ikke bare skriver 1153-70% hvilken andre formler findes der.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2012 af Babucha (Slettet)

Jeg vil bruge denne formel: 1153*70/100.

 

Jeg håber, at du kan bruge svaret :) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2012 af mathon

der er 30% tilbage

                                  1153·0,30 = 345,90


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2012 af mathon

du kan skrive

                              1153 - 70% af 1153 = 1153 - 0,70·1153 = 1153·(1-0,70) = 1153·0,30


Skriv et svar til: Hvordan man Minusser 70% fra 1153

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.