Fysik

Beregning bølgelængde af røntgenstråling

19. maj 2012 af lisehaaber (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan en eller anden hjælpe mig med det her spørgsmål?

Det er fra bogen Orbit C

 

Beregn bølgelængden for røntgenstråling med frekvensen. Røntgenstråling udbreder sig med farten 3,00 x 108 m/ s = 300.000.000 = 300mio. m/s.

 

 

Jeg er i tvivl om hvordan jeg skal gøre det når jeg kun har de oplyste tal.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2012 af mathon

                 frekvensen smuttede

                         
                                            λ = c / f = (3,00·108 m/s) / f


Skriv et svar til: Beregning bølgelængde af røntgenstråling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.