Matematik

Eksponentielt voksende funktion

20. maj 2012 af annahee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg funktionen når jeg har to skæringspukterne.

P: (0,8)

P2 : (3,64)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2012 af nielsenHTX

f(x)=b*ax

løs så ligningerne

f(0)=8 og f(3)=64.

eller brug de færdige fromler.

-------------------

det ses umiddelbart at f(0)=8 ⇒b=8

så find a i

64=8*a3


Skriv et svar til: Eksponentielt voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.