Matematik

Hvordan er det lige denne potensfuntion regnes

20. maj 2012 af martin1977dk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Lige et spgs. mere. 

 

Hvordan er det jeg regner med en a-værdi som hedder -2,5?

y=131,8*x^-2,5

 

Mvh.

 

Martin


Svar #1
20. maj 2012 af martin1977dk (Slettet)

Har prøvet at indtaste på lommeregner, men den siger "syntax error" :-/


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. maj 2012 af nielsenHTX

y=131,8*x^-2,5=131,8 / x2,5 eller

y=131,8 / x5/2 = 131,8 / √(x5)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2012 af peter lind

funktionen  er ikke defineret hvis x = 0 og a < 0.


Svar #4
20. maj 2012 af martin1977dk (Slettet)

Hvad mener du Peter Lind?  Er lost på den der??? :-/


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2012 af peter lind

Hvis a er negativ gælder der xa = 1/x|a|   g da x|a| = 0 for x=0 kommer du til at dele med 0.


Skriv et svar til: Hvordan er det lige denne potensfuntion regnes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.