Matematik

Find værdimængden for f

21. maj 2012 af Hejsa92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej nogen der kan hjælpe mig? Jeg har oploadet en fil.

Vedhæftet fil: værdimængden.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt, hvad du har lavet i det vedlagte. Du har fundet forskriften f(x) = 0,92·x - 92 gældende i definitionsmængden Dm(f) = [150;200] . Værdimængden er så intervallet Vm(f) = [f(150);f(200)], som det også blev svaret i en anden tråd.

Men du laver forskriften om, når prøver at beregne f(150) og f(200). Du lægger lige pludselig 92 til i stedet for at trække 92 fra, så du får nogle gevaldigt overvægtige grænser for Vm(f).


Svar #2
21. maj 2012 af Hejsa92 (Slettet)

Når okey, men hvordan kan jeg så forklarer at værdimængderne er 150 og 200??


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal jo regne f(150) og f(200) ud korrekt. Du ændrer forskriften midt i opgaven og regner nogle forkerte tal ud.

Opgaven ser ud til at være en forlængelse af denne opgavetråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1195196


Svar #4
21. maj 2012 af Hejsa92 (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvad du mener .. forskriften er jo f(x) =0,92x+92

hvad ændrer jeg på ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Genlæs #1 og din eget vedlagte. Forskriften er jo f(x) = 0,92·x - 92 . Du ændrer lige pludselig -92 til +92 .


Svar #6
21. maj 2012 af Hejsa92 (Slettet)

Ok ..

det vil sige at
f(150) =46
f(200) = 92

vm(f) [46,92] ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, Vm(f) er lig med det angivne interval.


Svar #8
21. maj 2012 af Hejsa92 (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Find værdimængden for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.