Matematik
Fælles brøkstreg (1.g)
28. august 2005 af
sprit (Slettet)
Hej, stykket lyder sådan her:
(1/(x+1))+(4/(x+2))-((5x-6)/((x+i)*(x+2)))
Jeg skal sætte det på en fælles brøkstreg.
(x+2+4x+4-5x-6)/((x+1)*(x+2)) =
0/((x+1)*(x+2))
Den går altså ikke op, når jeg sætter tal ind hvad gør jeg forkert???
(1/(x+1))+(4/(x+2))-((5x-6)/((x+i)*(x+2)))
Jeg skal sætte det på en fælles brøkstreg.
(x+2+4x+4-5x-6)/((x+1)*(x+2)) =
0/((x+1)*(x+2))
Den går altså ikke op, når jeg sætter tal ind hvad gør jeg forkert???
Svar #1
28. august 2005 af sprit (Slettet)
Hov, der hvor der står i øverst, skal der stå 1.
Der blir altså sådan:
(1/(x+1))+(4/(x+2))-((5x-6)/((x+1)*(x+2)))
Der blir altså sådan:
(1/(x+1))+(4/(x+2))-((5x-6)/((x+1)*(x+2)))
Svar #2
28. august 2005 af 2835 (Slettet)
(x+2+4x+4-5x-6)/((x+1)*(x+2)) =
0/((x+1)*(x+2))
Der skal ikke stå -6 MEN +6, HUSK der er en minus parentes rund om helebrøken derfor bliver -6 til +6
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
0/((x+1)*(x+2))
Der skal ikke stå -6 MEN +6, HUSK der er en minus parentes rund om helebrøken derfor bliver -6 til +6
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #3
28. august 2005 af sprit (Slettet)
nååå det er derfor de andre er forkerte. tak for hjælpen 2835
Skriv et svar til: Fælles brøkstreg (1.g)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
