Matematik

hjælp til lille omskrivning!

22. maj 2012 af nstella (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, har brug for mellemregningen til denne omskrivning - har selv prøvet med diverse regneregler, men synes ikke at kunne få slutresultat - pls hjælp! tak!

Vedhæftet fil: ligningen.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2012 af mathon

 

                                              Lt1-α  =  Lt-(α-1)  =  (Ltα-1)-1  = 1 / (Ltα-1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2012 af peter lind

Du har Kx*L-x = Kx*(L-1)x = Kx*(1/L)x = (K*1/L)x med x = α-1


Skriv et svar til: hjælp til lille omskrivning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.