Matematik
eksamen a niveau
nogen der har det rigtige svar på spørgsmål 6 (første del uden hjælpemidler) var det funktion h eller g der var den afledte til funktion f?????
har lige været til eksamen :)
Svar #8
25. maj 2012 af Mo92 (Slettet)
Hvad med differentialligningen i opgaven foer? hvilken loesning regnede i jer frem til? Og hvad er det korrekte svar på 1? Det blev jeg fuldstaendstaendig i tvivl..!!!
Svar #10
25. maj 2012 af Segel (Slettet)
Jeg brugte differentiation af produkt i opgave 5
Og svaret var -a^2 i opgave 1.
Svar #12
25. maj 2012 af bokaj123
nej der var noget mere end (x + 2) • ex skulle jeg mene fik også -a^2 i reduktions opgaven
Svar #13
25. maj 2012 af Segel (Slettet)
Ja det passer vist fint, brugte produktreglen f '(x)*g(x)+f(x)*g'(x)
Svar #14
25. maj 2012 af Mo92 (Slettet)
Det er hvad CAS siger, jeg fik også selv noget andet. Når jeg taster det ind i cas siger den dog at det er det samme :). Reducering på hoejre side var en umulig opgave..
Svar #15
25. maj 2012 af Segel (Slettet)
Ja, jeg fik xex+2ex og det er det samme som (x+2)ex da man bare sætter ex uden for parentes :)
Svar #16
25. maj 2012 af Mo92 (Slettet)
Hvad svarede i i opgave 12b. Her link hvis i ikke husker opgaven.
http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120525%201stx121%20MAT%20A.ashx
Svar #17
25. maj 2012 af Segel (Slettet)
Den opgave var rigtig dum... det var noget med at trække 2x·f(x) fra arealet mener jeg... hvad gjorde du?
Svar #18
25. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)
I Opg 5 har man, at f(x) = (x+1)·ex . Det ses derfor, at ex = f(x) / (x+1) , og vi har så, at
f '(x) = (x+1)'·ex + (x+1)·(ex)' = ex + (x+1)·ex = f(x) + f(x)/(x+1)
Opg 12. Funktionen f(x) = 4 - x2/4 har nulpunkter for x = ±4 . Arealet af M er da
A(M) = -4∫4 f(x) dx = 2 · 0∫4 (4 - x2/4) dx = 2 · (4·4 - 43/12) = 64/3
Rektanglet har arealet 2·|x|·f(x) = 2·|x|·(4 - x2/4) , |x| ≤ 4 , der skal trækkes fra A(M) .
Svar #20
25. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)
#19
Det var da fint. Huskede du også numerisktegnet omkring x ?
