Matematik
Bestem arealet af M, når k=1
Jeg har svært ved spørgsmål:
På figuren ses graferne for de to funktioner (kan ikke tegne grafen ind her) f(x) = 6 * 1,3 ^x og g(x) = x + k, samt en punktmængde M.
a) Bestem arealet af M, når k = 1
b) Bestem k, så arealet af M er 14
Svar #3
29. maj 2012 af signerazz (Slettet)
Du kan se opgaven i vedhæftede. Det er opgave 12 :-)
Svar #4
29. maj 2012 af jnl123
a) Træk integralet af g(x) fra integralet af f(x) (integreret fra 0 til 3)
b) Beregn det bestemte integrale af g(x)-f(x) fra 0 til 3 med k som ubekendt, og sæt lig med 14 og bestem k
Svar #5
29. maj 2012 af nielsenHTX
#3
a)
M=0∫3 (f(x)-g(x))dx med k=1
b)
bestem k i
14=0∫3 (f(x)-g(x))dx
Svar #6
29. maj 2012 af signerazz (Slettet)
Mange tak, det hjalp meget!
Men skal jeg starte med at differentiere de to grafers ligninger f(x) = 6 * 1,3^x og g(x) = x + k ?
Svar #7
29. maj 2012 af nielsenHTX
#6 i denne opgave du ikke bruge differentialregning til noget.
du skal løse integralerne i #5
Skriv et svar til: Bestem arealet af M, når k=1
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
