Matematik

Bestem integralet

30. maj 2012 af Problem (Slettet)

Hej SP-venner

Jeg skal bestemme integralet, og er kommet frem til at Ln(2)-Ln(1) = Ln(2).
 Men hvorfor giver det ikke Ln(1), men Ln(2) ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2012 af JonasMcc (Slettet)

Det er fordi 

ln(2)-ln(2) = ln(2/1) = ln(2)

Hvis du ikke genkender formlen, så står den helt sikkert i din bog under logaritmer. 

Jonas :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2012 af PeterValberg

fordi 

eller pga regneregel

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.