Matematik

Kom med jeres bud til matematik b juni 2012 HF

04. juni 2012 af rosake27 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej:

Opgave 1:  3a+4 og 2*x^3

Opgave 2: 1200*1.27^x

Opgave 3: 3*x^2-8x

Opgave 4:

1.- f(0) = 3 er rigtigt, fordi parablen skærer y-aksen i y=3, når x=0

2.- f´(x) = 0, har løsning x=2, er rigtigt, fordi tangenten er nul i x=2

3.- diskriminanten er negativ: er FORKERT, fordi parablen skærer x-aksen i to punkter, så diskriminanten er positiv

Opgave 5:

y= ax+b ----> 17=5a+b   ^     19=6a+b  ----> a =2 ^b=7

y= 2*10+7----> y=27

Opgave 6:

8*1/4* x^4----> 2*x^4

 


Skriv et svar til: Kom med jeres bud til matematik b juni 2012 HF

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.