Matematik

Bestem en ligning til tangenten

06. juni 2012 af anderschristen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

Om en funktion f(x) oplyses, at P (2.2 ) er et punkt på grafen, samt at funktionen er en løsning til differentialligningen dy/dx -3y = x2

Er der nogle som kan forklare det? .. Evt udover bare at skrive f(x) = f(xo) + f'(xo) * (x-xo)

Har aldrig rigtig forstået hvad det er jeg skal gøre, og jeg skal snart op i skriftlig matematik,

så det ville være fantastisk, hvis nogle kunne forklare mig det og hjælpe mig :)

 

tak


Svar #2
06. juni 2012 af anderschristen (Slettet)

Kan det passe at det giver y = 10x - 18


Skriv et svar til: Bestem en ligning til tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.