Matematik

simpel ligning..hvordan?

30. august 2005 af sis88 (Slettet)
heeeeej
er der nogle der vil vise mig hvordan man løser denne simple ligning?

fx.

8/x = 24

???????????

mangeeeeeeeeeeeeee TAAAAAAAAAK! :))

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

8/x = 24
<=>
8 = 24*x
<=>
8/24 = x

tada!

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2005 af Julianne (Slettet)

Prøv at isolere x.

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2005 af Mester_Bean (Slettet)

24/8 = X
X = 3

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2005 af Mester_Bean (Slettet)

#1 - Øhm.. er du sikker på det er 8/24 ? :D

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2005 af Julianne (Slettet)

#4 Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Længe siden 8/3 har været 24, i hvert fald...

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#5: #1 er korrekt, men det er jo nok smart lige at forkorte med 8, således at man ender med x = 1/3.

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2005 af Julianne (Slettet)

#7 Ja, men det er ikke 3.

Skriv et svar til: simpel ligning..hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.