Matematik

log-regler i matematik

31. august 2005 af vusk (Slettet)
-e^(-y) = x*e^(2) .....

hvad får jeg ud af det??

jeg er kommet frem til:

-y = ln^( -e^(2) * x) er dette rigtigt, og hvis ja, hvordan får jeg så skilt højresiden yderligere ad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hmm, hvad er det helt præcist du skal? Isolere noget?

Svar #2
31. august 2005 af vusk (Slettet)

meget gerne nå frem til resultatet y = 0,5*ln(2x-3,8), x>1,9 i hvert fald!!

mit udgangspunkt er dy/dx = e^(-2y), som opfylder at f'(2)=5

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2005 af Duffy

-e^(-y) = x*e^(2)

e^(-y) = -x*e^(2)

-y = ln(-x*e^(2))

-y = ln(-x) + ln(e^(2))

-y = ln(-x) + 2

-y = -ln(-x) - 2



Duffy

Svar #4
31. august 2005 af vusk (Slettet)

ups...jeg skal bestemme f

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2005 af Duffy

Sorry (fortegns-fejl)

-e^(-y) = x*e^(2)

e^(-y) = -x*e^(2)

-y = ln(-x*e^(2))

-y = ln(-x) + ln(e^(2))

-y = ln(-x) + 2

y = -ln(-x) - 2



Duffy

Skriv et svar til: log-regler i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.