Matematik

Ligninger

11. juni 2012 af redlook (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens er der nogen der kan hjælpe mig med et par ligninger her i lineær programmering:

redegør for ligninger og giv eksempler på ligninger.

til illustration kan du løse følgende ligninger, både ved beregning og grafisk løsning.

-½x+2=2x-3

 

x-2=3x+x2-2

 

kan i hjælpe en studerende i nød? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2012 af NejTilSvampe

I den første, læg (½x +3) til på begge sider.

i den næste

træk (x-2) fra på begge sider, og benyt løsningsformlen for andengradsligninger.


Svar #2
12. juni 2012 af redlook (Slettet)

Kan du vise mig en evt. løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2012 af NejTilSvampe

#2 - jada

-½x+2=2x-3 => x= 12,5

-------

x-2=3x+x2-2 =>

x = 0 v x = -2


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.