Dansk Historieopgave

Indledning = metode og teori?

16. juni 2012 af charlotte93 (Slettet)

Hej. :)
Er i gang med at skrive DHO, og er nu ved at være færdig med den. Derfor er jeg nået frem til at skulle skrive indledningen, men inden jeg går i gang med det har jeg lige et lille spørgsmål.

Er indledningen  = metode og teori, så man skal ikke skrive en “folkeskole" indledning, men 'bare' metode og teori?

Håber der er nogen der kan hjælpe mig med at få afklaret dette spørgsmål.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2012 af nann376b (Slettet)

Jo, du skal give en folkeskole indledning. Selvfølgelig med mere faglighed end i folkeskolen. Det giver plus point hvis du har en spændende og fangende indledning.. Det er hvert fald hvad min lærer har sagt :)


Skriv et svar til: Indledning = metode og teori?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.