Matematik
mat: hvad er x?
03. september 2005 af
sis88 (Slettet)
heej folkens..
T = 2 * 3,14 * (kvadratrod: X/9,82)
T=1,5
HVORDAN FINDER MAN UD AF HVAD X ER?
T = 2 * 3,14 * (kvadratrod: X/9,82)
T=1,5
HVORDAN FINDER MAN UD AF HVAD X ER?
Svar #1
03. september 2005 af 2835 (Slettet)
1,5 = 2 * 3,14 * (kvadratrod: X/9,82)
gang 2 og 3,14 sammen, divider med produktet på begge sider, opløft så begge sider i anden, gang så med 9,82.
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
gang 2 og 3,14 sammen, divider med produktet på begge sider, opløft så begge sider i anden, gang så med 9,82.
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
03. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
For nu at skrive det med symboler:
1,5 = 2*3,14*(x/9,82)^(1/2) =>
1,5/(2*3,14) = (x/9,82)^(1/2) =>
(1,5/6,28)^2 = ((x/9,82)^(1/2))^2 =>
(1,5/6,28)^2 = x/9,82 =>
x = 9,82*(1,5/6,28)^2 =>
x = 0,56.
1,5 = 2*3,14*(x/9,82)^(1/2) =>
1,5/(2*3,14) = (x/9,82)^(1/2) =>
(1,5/6,28)^2 = ((x/9,82)^(1/2))^2 =>
(1,5/6,28)^2 = x/9,82 =>
x = 9,82*(1,5/6,28)^2 =>
x = 0,56.
Svar #3
03. september 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)
Det ligner en svingningsformel, jeg kender fra fysik, hvor du bruger tyngdeaccelerationen g=9,82 N/kg og pi. Jeg vil foreslå dig at skrive pi i stedet for at afrunde til 3,14. Det er bedst først at afrunde, når du har facit.
Skriv et svar til: mat: hvad er x?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
