Kemi

Spiselig kemi - et begreb?

16. juni 2012 af Cdanielsen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg er ved at lave en fysikrapport om spiselig kemi.

Jeg skal skrive noget om protein, glukose, fedt og stivelse. Så skriver jeg lidt om mineraler og vitaminer, samt nogle begreber: katalysator, emulgator og sakkarid.

Jeg skal selv finde et begreb mere og skrive om det, men ved ikke hvad det skal være, nogle der har nogle ideer?:)

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. juni 2012 af Crow. (Slettet)

Hvad med noget nedbrydning eller spaltning? :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. juni 2012 af ARM (Slettet)

Hej Cdanielsen

Du kunne skrive noget om aminosyrer.

Hilsen Alexander


Skriv et svar til: Spiselig kemi - et begreb?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.