Matematik
rettelse af Intervaller
04. september 2005 af
Sabrina! (Slettet)
a) [-5;8] n [1;10[
= [1;8]
b) ]2;6] u ]-1;4[
= ]-1;6]
hvordan beregnes:
c) [3;9[ \\ ]5;12]
= [1;8]
b) ]2;6] u ]-1;4[
= ]-1;6]
hvordan beregnes:
c) [3;9[ \\ ]5;12]
Svar #2
04. september 2005 af 2835 (Slettet)
a) = JEP
b) = JEP
c) = [3;9[ \\ ]5;12] = [3;5] (MIT BUD)
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
b) = JEP
c) = [3;9[ \\ ]5;12] = [3;5] (MIT BUD)
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #3
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Er man imidlertid ikke særlig skarp til at gennemskue manipulation med intervaller, da vil det ofte være en god idé at supplere med et relevant udsnit af den reelle talakse, hvorpå de givne intervaller afsættes.
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: rettelse af Intervaller
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
