Matematik

Matematik eksamen analytisk trigonometri

24. juni 2012 af stineasmussen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder og skal til mundlig eksamen men en del af det ene spørgsmål forstår jeg ikke.

Redegør for sinus og osinus som periodiske funktioner og redegør for harmoniske svingninger herunder deres grafiske forløb.

Jeg vil blive glad hvis en kunne forklare mig hvad jeg skal gøre/hvad det betyder :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2012 af mathon

    periodisk funktion

                                                           f(x+p·α) = f(x)         med perioden α  og  p∈Z

   harmonisk svingning

          notation i matematik                 f(x) = y = a·sin(b·t+c)

          notation i fysik                          u(t) = A·sin(ω·t+φo)
                                                     


Skriv et svar til: Matematik eksamen analytisk trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.