Fysik
Lydens hastighed :S
06. september 2005 af
MiaM (Slettet)
hei, er næsten fortabt i denne opgave.!! ØV.
Lydens hastighed i vand er ca. 1490 m/s. I et ekkolod ,åles forsinkelsen, fra lyden udsendes, til den modtages.
a Hvor stor er vanddybden, hvis forsinkelsen er 0,85 s.?
her har jef så brugt formlen delta S= V* delta T
1490 m/s*0,85s = 1266,5 m
1266,5 /2 = 633,5 m
Synes slet ikke det kan passe :S En der lige gider kigge på det.!? ville være taknemmelig.
Lydens hastighed i vand er ca. 1490 m/s. I et ekkolod ,åles forsinkelsen, fra lyden udsendes, til den modtages.
a Hvor stor er vanddybden, hvis forsinkelsen er 0,85 s.?
her har jef så brugt formlen delta S= V* delta T
1490 m/s*0,85s = 1266,5 m
1266,5 /2 = 633,5 m
Synes slet ikke det kan passe :S En der lige gider kigge på det.!? ville være taknemmelig.
Svar #1
06. september 2005 af Packert (Slettet)
Hej MiaM,
sådan som jeg ser det, har du da regnet opgaven helt korrekt. Du har brugt de rigtige tal de rigtige steder, og du har husket at dele med to til sidst (en fejl mange ville have lavet). Så jeg siger 'OK' =)
/Packert
sådan som jeg ser det, har du da regnet opgaven helt korrekt. Du har brugt de rigtige tal de rigtige steder, og du har husket at dele med to til sidst (en fejl mange ville have lavet). Så jeg siger 'OK' =)
/Packert
Skriv et svar til: Lydens hastighed :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
