Matematik

kig

18. august 2012 af Aleynaa

Omskriv følgende tal til potenser af 10:
100 ; 1000 ; 10000 ; 1 ; 0,1 ; 0,01 ; 0,001 ; 0,0001

Hvordan var det man gjorde :) ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2012 af Jesf (Slettet)

100 = 10·10 = 102

0,01  = 1/(10·10) = 10-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2012 af SuneChr

Udgangspunktet er   ... 0001,000 ...

Kommaets placering n pladser til højre  10n

Kommaets placering n pladser til venstre  10-n

 

 


Svar #3
18. august 2012 af Aleynaa

så 1000 = 103 :)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2012 af nielsenHTX

#3 ja det er korrekt


Skriv et svar til: kig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.