Matematik

lette stykker (hjælp)

22. august 2012 af Melisa123 (Slettet)

5 2/7 (brøk) * 6  

Hvordan regner jeg det ud?

Beregn retten af 5600 kr. til 9 % p.a i 90 dage ________ kr.

Hvor mange procent udgør 130 kr. af 2600kr? ________ %

Hjælpppppppppp

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2012 af 123434 (Slettet)

130kr/2600kr*100

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2012 af SuneChr

1)    5 2/7 · 6  =  ( 5 + 2/7 )·6  =  6·5 + 6·2/7

Regn nu videre herfra.

2)    90 rentedage = 1/4 renteår

# 1  Faktor 100 bør skrives ved tællersiden.


Svar #3
22. august 2012 af Melisa123 (Slettet)

Kan det passe nummer 2) bliver 6153,84?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2012 af Capion1

# 3  Renten kan da aldrig blive større end det beløb, hvoraf renten tages, når rentesatsen ligger under 100% p.a., og rentedagene ligger på under 1 år.


Svar #5
22. august 2012 af Melisa123 (Slettet)

Hvad skal jeg beregne det så?

 


Skriv et svar til: lette stykker (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.