Matematik
3 hurtige integraler
07. september 2005 af
bobbie (Slettet)
hey....
1.opg.
jeg skal løse dif.lig. dy/dx = x/Kvadratrod(x^2+1). Jeg regner med man skal bruge seperation:
1/ydy = x/Kvadratrod(x^2+1)dx
hvordan skal jeg integrere højre side???¨
2. opg.
dx/dy = (x+0,5)*e^(-2y)
hvilken regel skal jeg bruge her?
3. opg
jeg har funktionen (1/y)*(dy/dt)=0,34-0,012t, som er en vækst af skarvbestanden afhængig af tiden t. Hvornår er bestanden størst? ved ikk hvad keg skal gøre
håber på hjælp....
1.opg.
jeg skal løse dif.lig. dy/dx = x/Kvadratrod(x^2+1). Jeg regner med man skal bruge seperation:
1/ydy = x/Kvadratrod(x^2+1)dx
hvordan skal jeg integrere højre side???¨
2. opg.
dx/dy = (x+0,5)*e^(-2y)
hvilken regel skal jeg bruge her?
3. opg
jeg har funktionen (1/y)*(dy/dt)=0,34-0,012t, som er en vækst af skarvbestanden afhængig af tiden t. Hvornår er bestanden størst? ved ikk hvad keg skal gøre
håber på hjælp....
Skriv et svar til: 3 hurtige integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
