Matematik

Ligning m. Brøkstreg

26. august 2012 af Silkebuchardt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Har denne ligning jeg mangler at lave, og er i forvejen lidt usikker på ligninger. Min lærer har sagt til os hvordan man løste den, men det er gået i glemme bogen. desværrre.


her kommer den.

x+4
------- = 2
3


Kan ikke huske om man ganger med 3 oppe ved x'et også gør det samme ved 2 . Håber i kan hjælpe

 

 

 

OBS: DETTE ER EN BRØKSTREG --------------


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af mathon

 

                       x + 4 = 6  ............


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2012 af nielsenHTX

gang med nævneren på begge sider, altså

(x+4)/3=2 ⇔  ganger med 3

x+4=6 ⇔  forsæt selv.


Skriv et svar til: Ligning m. Brøkstreg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.