Matematik

Kvadratsætning, tjek om det rigtig det jeg laver :)

26. august 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

a) 4(c-d)-3(c+2d)
4c-4d-3c+6d
4c-3c = c
-4d+6d = 2d
=c+2d

b)  (4+10) x – (x+2)
4x+10x-x-2
4x+10x-x = 13x
-2 = -2
= 13x-2

c) 6-(x+2)(x-3) ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Det har intet med kvadratsætninger at gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2012 af SuneChr

# 0

Kvadratsætningerne hedder

(x + y)2 = x2 + y2 + 2xy

(x - y)2 = x2 + y2 - 2xy

(x + y)(x - y) = x2 - y2


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

#0

I øvrigt er de to første opgaver korrekte

c) 6-(x+2)(x-3) = 6 - (x2 - 3x + 2x - 6 )


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

#0

Undskyld, - 

a) 4(c-d)-3(c+2d)

  = 4c - 4d - 3c -6d
  = c - 10d


Svar #5
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

Ja har fået rette den først til :) 

men kan ikke helt få knækket c :S


Skriv et svar til: Kvadratsætning, tjek om det rigtig det jeg laver :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.