Matematik

''a'' gange ''b''

29. august 2012 af Jegersådum (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Ok, det lyder nok lidt dumt, men altså jeg er helt blank:-(

Spørgsmålet er hvad er ''a'' gange ''b?''

Altså f.eks - ''3a gange 2b,'' ved godt ''3a gange 2a = 5a i anden,'' men altså ''a gange b = ab'' eller hvad?

Jeg er helt væk, kom nu please er der en lidt klogere derude?:-(

På forhånd tusinde tak:-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af mathon

 

     ''3a gange 2b = 3·a·2·b = (3·2)·(a·b) = 6ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2012 af HrQuantum (Slettet)

a * b = ab


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2012 af Singlefyren (Slettet)

Nårh, hvor sødt! :D


Skriv et svar til: ''a'' gange ''b''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.