Matematik

Beregn:

01. september 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Beregn:

A: -5 (3+6) * (-3+8) =

 

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2012 af mrcool10 (Slettet)

143


Svar #2
01. september 2012 af jihudsif (Slettet)

Men hvordan gjorde du?

 

Hilsen

Saad


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. september 2012 af mathon

 

                -5 (3+6) * (-3+8) =

                -5·9 · 5 = -9·25 = -225


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Regn tallene i parenteserne ud først og gang så de tre tal sammen.

Resultatet i #1 er ikke korrekt.


Svar #5
01. september 2012 af jihudsif (Slettet)

Fino :) Lært!: :)

(-1+4)*4*(3-9)=?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Prøv nu selv at bruge, hvad du har lært. Det er helt samme fremgangsmåde.


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. september 2012 af mathon

gør som anvist i #4


Svar #8
01. september 2012 af jihudsif (Slettet)

(-1+4)*4*(3-9)=?

3 * 4 *6 =? Rigtigt?

 


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Nej, det er ikke helt rigtigt, da 3-9 = -6 . Pointen med disse opgaver er vist, at du skal lære at blive fortrolig også med negative tal.


Svar #10
01. september 2012 af jihudsif (Slettet)

Ja, havde helt glemt -(minus) tegnet.


Skriv et svar til: Beregn:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.