Matematik

Lineær funktion facit

02. september 2012 af GHansen12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal skrive mit facit op, så håber, at der er nogle der vil hjælpe.

Jeg skal opskrive regne forskriften for funktionen der går igennem A(4,5) og B (-4,5)

 

Jeg har fået:

a = 0 og b = 5

 

Mit spørgsmål er om man skriver

f(x) = 0x+5 eller om man simpelthen bare skal skrive f(x) = 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af YesMe (Slettet)

Ja. Man skriver bare y = 5


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Ja helst f(x) = 5


Svar #3
02. september 2012 af GHansen12 (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen:)


Svar #4
02. september 2012 af GHansen12 (Slettet)

Er der nogen af jer der i øvrigt ved, om det ville tælle som fejl ved eksamen, hvis man havde skrevet f(x) = 0x+5 ?? Eller ser de bare helst man skriver f(x) = 5??


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Hvilken information ville du give dem ved at skrive 0*x ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Et slutresultat skal helst skrives så kort og præcist som muligt. Ved at skrive f(x) = 5 , angiver man, at man har forstået, at funktionen er konstant lig med 5 for alle x.


Skriv et svar til: Lineær funktion facit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.