Matematik

lidt svære matematik

03. september 2012 af jubii10 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hey min gruppe og jeg sidder og arbejder med denne opgave den er vedhæftet. er der nogel der kan hjælpe. vi er på bar bund :) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Videregående niveau? I skal starte med at beregne halvcirklens inertimoment omkring O og omkring P.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Moment = kraft gange arm  =  T gange med 'korteste afstand fra linjen T til det ønskede punkt.'

Se på trekant AOX, hvor punkt X er enden af den stiplede α (over punkt O.) Trekanten er retvinklet med den ene sidelængde= r og hosliggende vinkel= θ.

lAXl = cosθ * r

lOXl = sinθ * r

Indlæg P, O og A i et passende koordinatsystem.

Find linjen T.

Beregn afstanden fra punkterne til linjen T.

Gang med T.


Skriv et svar til: lidt svære matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.