Matematik

linære funktioner

04. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Har brug for hjælp til min opgave! 

:-) Håber der er nogen der kan hjælpe.

Vedhæftet fil: Opgave 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af peter lind

Du bruger et rædsomt filformat, som jeg ikke kan læse alt i. Brug i stedet doc eller pdf formatet.

Jeg kan ikke se den pågældende ligning; men jeg gætter ud fra din overskrift at den er af formen y = a*x+b. betydningen af b kan du finde ved at sætte x = 0. Betydningen af a kan du finde ved at se forskellen i hvormange flere biler der er sendt til ophugning fra det ene år til det næste


Svar #2
04. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Altså.. jeg skal beskrive hvilken information funktionen giver om udviklingen i det samlede antal biler, der er sendt til ophugning i løbet af de x år siden 1987

funktionen: f(x)=87880x + 69550

hvor x er antal i år efter 1987, og f(x) er det samlede antal biler, der er sendt til ophugning i løbet af de x år siden 1987.

Kan stadigvæk ikke formulere det :(

Jeg kan ikke helt systemet med doc.. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2012 af peter lind

Du skal stadig gøre det som er nævnt i #1. Find f(0). Find f(x+1)-f(x)


Svar #4
05. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Jeg er ikke helt med på den.. skal jeg beregne det? eller bare forklar


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2012 af peter lind

Begge dele. Når du har beregnet det kan du forhåbentlig tydelig se betydningen af a og b


Svar #6
05. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Hmm.. Jeg vil prøve.. 

 

Men Tak for hjælpen ;-)


Skriv et svar til: linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.