Matematik

Hjælp til log stykke

04. september 2012 af christian0710 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvordan kommer man fra 

EMK= k-z*log[F] 

 

til 

 

[F]=10^(k-emk)/z 

 

Hvad er det for nogle log regneregler der er brugt?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af SuneChr

Benyt

log a  =  b   ⇔   10b  =  a


Skriv et svar til: Hjælp til log stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.