Fysik

Beregne effekt - Lille opgave

05. september 2012 af Nathandrake3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Svar #1
05. september 2012 af Nathandrake3 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2012 af mathon

                

                          P = E/t = (66.000 J) / (300 s) = 220 Ws/s = 220 W

 

         1 J = 1 Ws


Skriv et svar til: Beregne effekt - Lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.