Fysik

Densitet & Volumen

07. september 2012 af OsmanC (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej studiePortalen,
Som i nok kan se, har jeg virkelig problemer med at forstå denne opgave, og flere endnu.
Jeg håbende på at en iblandt os, kunne hjælpe mig på rette spor.

Jeg ved man skal isolere, jeg ved bare ikke hvordan. PLEASE HELP ME! :)

Mvh. Osman

Opgave 1.
En fodbold vejer 650 gram og har en radius på 11 cm.
a) Bestem volumen og densitet af bolden.
b) Hvor stor skal radius bolden være for, at den vejer 2,7 kg med samme densitet.

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2012 af exatb

r =( 3*m/4*π*ρ)1/3


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2012 af exatb

r =( (3*m)/(4*π*ρ))1/3 = 0,17m


Skriv et svar til: Densitet & Volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.