Matematik

Matrix produkt

11. september 2012 af Andreww (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

A = m × n    og      B = n × p    og     C = d × u

AB er defineret som en m × p matrix, - men kan det lade sig gøre at udregne AC ? Og vil det evt. give et resultat i overensstemmelse med definitionen af matrix produktet ?

Pft.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2012 af peter lind

kun hvis d=n


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Nej, A·C kan ikke defineres. da A's søjleantal ikke passer med C's rækkeantal.


Svar #3
11. september 2012 af Andreww (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Matrix produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.