Matematik

eksponentielt voksende funktion

14. september 2012 af presario (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal løse en opgave uden hjælpemidler. Hvad skal jeg bruge for at kunne løse denne opgave?
 

Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at fordoblingskonstanten er 8 og at f (3) = 12 .
Bestem f(11).


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2012 af nielsenHTX

fordoblingskonstanten betyder at

f(x+T2)=2*f(x) derfor er

f(3+8)=f(11)=2*12=24  


Skriv et svar til: eksponentielt voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.