Matematik

Isolering af et led

15. september 2012 af asddsaf (Slettet)

Hej, jeg ved ikke om der er nogle online i aften (siden det er lørdag), men hvis der er, så ville jeg gerne have hjælp til en opgave.

jeg har 

(vd2 * yd * B * p) - (vk2k* yk * B * p) = (1/2 * yk * ξ * yk * B) + (-1/2 * yd * ξ * yd * B)

hvoraf jeg skal isolere yk

Kan nogle hjælpe med det? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Saml de to led med yk på venstre side, sæt yk uden for parentes, og isoler yk. Ligningen har formen

a - byk = cyk - d ,

yk = (a + d) / (b + c)


Svar #2
15. september 2012 af asddsaf (Slettet)

Tak skal du have


Skriv et svar til: Isolering af et led

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.