Fysik

Hastighed

16. september 2012 af Mette2345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor stor er boldens hastighed efter 1,1s, 1,5s og 2,7s ? Og boldens acceleraton er 9,82 m/s i anden. Det er den jo i hele skandinavien 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2012 af mathon

     

                         ...der mangler oplysninger


Svar #2
16. september 2012 af Mette2345 (Slettet)

Boldens acceleration er 9, 82, hvilke oplysninger mener du ?


Svar #3
16. september 2012 af Mette2345 (Slettet)

bolden slippes fra toppen af det gyldne tårn 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2012 af mathon

hvis der med slippes
menes vo = 0:

                                                      v = (9,81 m/s2) · t

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Benyt

v = g·t

regnet positiv i nedad lodret retning.


Svar #6
16. september 2012 af Mette2345 (Slettet)

Så jeg skal sige fx v= 9,81 m/s2 * 1,1 s = 10,79 m/s2


Skriv et svar til: Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.