Kemi

Hjælp please!!! :D

18. september 2012 af Alex94DK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn de aktuelle koncentrationer af Na+ og SO42-? i opløsningen??? 

hvad er de aktuelle koncentrationer? 
Vi har i skolen lavet skeamer, hvor vi udregnede N,M og m er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af HansAndersen86 (Slettet)

n er mol
M er g/mol
m er gr

Hvis du kender m, kan du udregne n, da du bør kende M, eller beregne det ud fra et periodisk system.

Når du kender n skal du vide hvor stort et volumen (V) du har. n = C*V ==> C = n/V.

C = mol/liter,
 


Skriv et svar til: Hjælp please!!! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.