Matematik
brøk
11. september 2005 af
søren_moss (Slettet)
hej
2(1/2)
______
3(1/3)
hvordan kan jeg let udregne det uden lommeregner
på forhånd tak
2(1/2)
______
3(1/3)
hvordan kan jeg let udregne det uden lommeregner
på forhånd tak
Svar #3
11. september 2005 af SirBille (Slettet)
hov... Det så lidt anderledes ud da jeg skrev det...
(2/2) / (3/3) = 1/1 = 1
(2/2) / (3/3) = 1/1 = 1
Svar #4
11. september 2005 af Therackoo (Slettet)
Jeg tror at han mener:
2,1/2
_____
3,1/3
Derfor:
((2*2+1)/2)=5/2
((3*3+1)/3)=10/3
(5/2)/(10/3) <=> (5*3)/(2*10)= 0,75
:D
Therackoo
2,1/2
_____
3,1/3
Derfor:
((2*2+1)/2)=5/2
((3*3+1)/3)=10/3
(5/2)/(10/3) <=> (5*3)/(2*10)= 0,75
:D
Therackoo
Svar #5
11. september 2005 af søren_moss (Slettet)
der står bagest i min bog at det giver 3/4
så jeg tror at du har ret theracoo men tak alle fordi i ville hjælpe mig
så jeg tror at du har ret theracoo men tak alle fordi i ville hjælpe mig
Skriv et svar til: brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
