Matematik

Bestem regneforskift

19. september 2012 af drives (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Opgaven lyder:

For den amerikanske slange "Western Hognose Snake" benyttes følgende sammen hæng mellem en slanges vægt V, målt i gram og dens længde L, målt i meter: V=429*L2,90

Bestem en regneforksrift for længden L, som funktion af vægten V

Men hvordan er det nu lige at man gør det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af mathon

 

                                                 429L2,90 = V

                                                  L2,90 = (V/429)

                                                  L = (V/429)1/2,90
eller noteret
 

                                                  L = (V•429-1)1/2,90

                                                  L = 429 -1/2,90•V1/2,90

                                                

 


Skriv et svar til: Bestem regneforskift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.