Matematik

Dumme matematik.. hjælp :(

19. september 2012 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Min hjerne fungere ikke optimalt idag :(

 

Opgave 6 (Denne opgave er ikke relateret til de andre opgaver jeg har skrevet)

Der skal bruges 12 billeder pr. sekund til denne tegnefilm. Hvor langt tid tager billedsekvensen?

 

Opgave1: Der skal bruges i gennemsnit 12 tegninger pr. sekund færdig film. Der bliver lavet 1575 tegninger pr. år.

Hvor mange sekunder færdig film fremstiller en tegner på et år?

 

Opgave2: En producer planlægger en ny tegnefilm. Tegnefilmen skal vare i alt 1 time og 33 minutter. Filmen skal være færdigtegnet på 2 år. Hvor mange tegnere skal produceren ansætte?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opg 6 mangler oplysninger.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

1 sek = 12 tegninger

? sek = 1575 tegninger

 

2)  to år = 3150 tegninger pr. tegner

  1t 33 m =  93 min = 93*60 sek =93*60*12 tegninger  =  93*60*12/3150 tegnere

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2012 af mette48 (Slettet)

Opgave 6) Det kommer an på hvor mange billeder der er.

Opg 1) del antal billeder pr år med antal billeder pr. sekund

Opg 2) gang tiden i sekunder med antal billeder pr sekund

del derefter antal billeder med 2Xantel billeder pr år


Skriv et svar til: Dumme matematik.. hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.