Matematik

Forklar hvorfor de to funktioner beskriver den samme retning

20. september 2012 af Aristote (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal forklare hvorfor de to vektorfunktioner beskriver den samme retning,

 

---->                         ---->
r1(t) = (2-3*t)          r2(s) = (-4-6*s)

           (5+7*t),                     (19+14*s)

Hvordan gør jeg det?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af Jesf (Slettet)

Vis at retningsvektorerne (-3,7) og (-6,14) er parallelle sådan at der findes et positivt reelt tal c, så (-6,14) = c(-3,7)


Skriv et svar til: Forklar hvorfor de to funktioner beskriver den samme retning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.