Matematik

CM3 til liter HASTER! :)

20. september 2012 af Druidfx (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1107,792cm3, hvor mange liter er det, og hvordan regner i det ud? er det bare 1,107792 Liter? da 1dm3 er en liter, og 1000cm3 er 1dm3?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, 1000cm3 = 1Liter. Man finder antallet af Liter ved at dividere antallet af cm3 med 1000 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2012 af mathon

        

                         1 L = 1 dm3 = 1·(10 cm)3 = 1·103 cm3 = 1000 cm3

                                  (1/1000) L/cm3 = 1


                         1107,792 cm3 = (1107,792 cm3) • 1 = (1107,792 cm3) • ((1/1000) L/cm3) =

                                                                                                                             1,107792 L    


Svar #3
20. september 2012 af Druidfx (Slettet)

såå det jeg skrev var rigtigt? :), er ikke så god til matematik... fik kun 7 :'(

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2012 af YesMe (Slettet)

Der er lang vej endnu. Gør dit bedste.

Ikk' tro, at der er en lang vej, hvor man skal slappe utroligt af igennem tiden uden øvelser - for ellers

bliver din vej alt for smal med stress. Så gør dit bedste, og det vil du blive meget glad for.


Skriv et svar til: CM3 til liter HASTER! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.